ΥΛΙΚΑ:
- 200 γρ. ζάχαρη
- 35 γρ. λάδι
- 25 γρ. βούτυρο
- 65 γρ. γάλα
- 2 αυγά
- 2/3 κουταλιά σούπας μπέικιν
- 2 βανίλιες
- 600 γρ. αλεύρι
ΓΕΜΙΣΗ:
- 750 γρ. ανθότυρο
- 200 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- Κανέλα για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βάζουμε τη ζάχαρη, το λάδι, το βούτυρο, το γάλα και τα αυγά και τα χτυπάμε 3΄ταχύτητα 6.
- Προσθέτουμε το μπέικιν, τις βανίλιες και το αλεύρι και πατάμε το κουμπί της ζύμης για 2΄.
- Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης.
- Ανοίγουμε πιτάκια με διάμετρο 10 εκ., βάζουμε 1-2 κουταλιές γέμιση, κλείνουμε σε μικρά ταρτάκια, αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με κανέλα και ψήνουμε στους 180ο C.